Portfolio

Izrada webshopa: Terrina Ceramica

Izrada Webshopa, promotivnih materijala i šablona za društvene mreže

Klijent: Terrina Ceramica, keramički studio

Godina: 2023.

Stranica: terrinaceramica.com

Priča o ljubavi

Priča o ljubavi prema zemlji.
Zemlji koja priča svojim oblicima.
Vođena iskrenom ljubavlju prema keramici.
Inspirirana ljepotom života na otoku.
Prvi dojam je najvažniji, dizajn i informacije koje korisnik vidi na samom početku odlučuju hoće li nastaviti istraživanje Web stranice. Cilj je bio na jednostavan i pitak način provesti korisnika kroz identitet brenda i ponudu keramičkih proizvoda. Istodobno mu omogućiti jednostavnu kupnju rukotvorina. Kroz grafičke elemente, boje, tipografiju, tekst i proizvode ispričana je samo njena autentična priča.

Savršeno reponzivno

Kod dizajna Webshopa krenulo se od mobilne verzije zato što velika većina kupaca pristupa web stranici putem mobilnih telefona. Responzivnost znači da je stranica prilagođena različitim veličinama ekrana – ugodan i intuitivan pregled na kompjuteru, mobitelu i tabletu.

Zavirite u Terrinin mali svijet keramičkih proizvoda. Svaki je ručno rađen i s posebnom pažnjom oblikovan. Ne postoje dva u potpunosti jednaka komada i u tome je čar ručnog rada.

Ako i ti tražiš brending i web dizajnera za svoj novi Webshop na pravom si mjestu! Kontaktiraj me i bukiraj svoj termin.

Dizajn inspiriran prirodom

Kako bi zaokružili priču o brendu dizajnirala sam popratne grafičke materijale poput pakiranja, naljepnica za pakiranje, vizitke, kartice zahvale i dr.

Koliko svijet može biti bogat kada se usudimo prihvatiti čistu, bezgraničnu kreativnost

Ako te zanima kako sam projekt začinila grafičkim materijalima pogledaj ovdje.