º portfolio • full branding paket • vizualni identitet • društvene mreže • promotivni materijal • webshop

Terrina Ceramica:Vizualni identitet, grafički materijal & WebShop

Za Terrina Ceramica, osmislili smo kompletan vizualni identitet, stvorili promotivni grafički materijal, brendirali društvene mreže te kreirali web trgovinu – savršeno sjedinjujući nesavršenosti u savršenom skladu.

Terrina Ceramica je postala više od proizvoda – postala je priča ispričana kroz dizajn, boje i rukotvorene kreacije.

Priča o ljubavi prema zemlji.

Zemlji koja priča svojim oblicima.

Vođena iskrenom ljubavlju prema keramici.

Inspirirana ljepotom života na otoku.

Minimalistički i teksturirani pristup prepoznatljiv je u svakom aspektu Terrina keramike. Prirodne, čiste boje, otisci suhog otočnog bilja, nježna čipka – sve to prenosi osjećaj suživota s prirodom i otokom Pašmanom. Od dizajna pakiranja i papira za umatanje keramike, do kartica zahvalnosti, vizitki i naljepnica za pakiranje, sve zajedno stvara neodoljivu cjelinu koja odražava autentičnost.

Webshop zaokružuje vizualni identitet brenda. Grafički elementi, boje, tipografija, fotografije i tekst korišteni su kako bi se stvorio dosljedan doživljaj. Prvi dojam je presudan, stoga smo se usredotočili na pružanje jasne slike o identitetu brenda i asortimanu keramičkih proizvoda već na početnoj stranici. Cilj je bio jednostavno voditi korisnike kroz ponudu proizvoda i kategorije proizvoda.

dizajn ambalaže i naljenice okrugle
dizajn naljepnica okrugle
dizajn šablona za društvene mreže
Brendiranje društvenih mreža

Jesi li spremna
osvojiti
vrh uspjeha?

...jer oblaci dolaze i odlaze, planine ostaju!