º portfolio • web stranica

Bodulka Design: Logo & vizualni identitet i promotivni materijal

Vjetrom nošena emocija…

Iva je nostalgičar i zaljubljenik u davna vremena. Čuva sjećanje na otočnu tradiciju u obliku starih pasara Bodulki. Svojim ručnim radom iskazuje poštivanje svima onima koji su satkali ta divna sjećanja, kao i nadu da otočka tradicija neće utonuti u zaborav.

Emotivno sjećanje na davna vremena suživota s prirodom i života od mora izraženo je kroz ovaj dizajn. Jednostavne konture stare barke “Bodulke” uspješno dočaravaju njen karakter – poletnost, neuhvatljivost i dinamiku. Kroz ovu stilizaciju, barčina figura zapravo postaje simbol vjetra koji je nosi preko valova, oblikujući slova B-d-l-k.

Kaligrafski font dodatno doprinosi tradicionalnom šarmu, pružajući notu ozbiljnosti i luksuznosti cijelom brendu. Ovaj odabir fonta savršeno se slaže s idejom tradicije i elegancije koja oživljava prošla vremena. S jednostavnošću i zrakom starine, uz prirodne pastelne nijanse Jadrana, stvoren je sklad s prirodnim materijalima koji su korišteni za izradu suvenira “Bodulka”. Ovaj dizajn ne samo da prenosi povijest, već i naglašava luksuznu i autentičnu prirodu brenda “Bodulka”.

PrijePoslije
PrijePoslije
knjiga grafickih standarda
Brending: Bodulka design
Brending: Bodulka design
Brending: Bodulka design
knjiga grafickih standarda
Brending: Bodulka design
Brending: Bodulka design

Jesi li spremna
osvojiti
vrh uspjeha?

...jer oblaci dolaze i odlaze, planine ostaju!