º portfolio • Logo i vizualni identiet • grafički promo materijali

Eloquent Minds: Logo & vizualni identitet

Eloquent Minds, kako mu ime sugerira, brend je koji se bavi vježbanjem izražavanja s ciljem postizanja  samopouzdane i jasne komunikacije pojedinca.

“The Skills of Expressions” – “Vještine izražavanja”, slogan je brenda kojeg vlasnica Ana objašnjava ovim riječima: “Zamislite da se možete tako dobro izraziti da vam za pripremu teksta (govorenog ili pisanog) treba manje vremena, a i da je sam tekst kratak i sažet, ostavljajući tako i primatelju poruke više vremena. Koristeći fonetska i retorička znanja i metode, usavršite svoje vještine izražavanja i prenesite unutarnji u vanjski svijet. Dopustite si samopouzdanje i jasnoću.” Ana V.

Osnovna misija Eloquent Minds-a je koristiti suptilne metode kako bi pojedincima pomogao da svoje unutarnje misli i ideje prenesu u riječi koje su inspirativne i poticajne. Ovaj brend ne samo da naglašava važnost izražavanja, već i pruža podršku i alate potrebne za njegovo postizanje.

Vizija Eloquent Minds-a je jednako ambiciozna kao i njegova misija. Njihov cilj je ustrajnim radom utjecati na spremnost na promjene u kulturi dijaloga, poticanju prihvaćanja sebe i drugih te promicanju cjeloživotnog učenja. Kada pojedinci postanu svjesniji svojih potreba i misli te ih jasnije izraze, postavljaju standarde za bolju komunikaciju ne samo među sobom, već i za cijelo društvo.

Objašnjenje vizualnog identiteta

Vizualni identitet nije samo estetski upečatljiv, već prodire duboko u srž brenda, naglašavajući njegovu posvećenost razumijevanju i podršci u razvoju izražajnih sposobnosti pojedinaca: Jasnim koracima do izvedbe. Raspetljavanje misli!

Boje: Paleta boja koja dominira vizualnim identitetom Eloquent Minds-a kombinacija je teal-žada i ljubičaste. Teal-žad simbolizira jasnoću, otvorenu komunikaciju i duboko razmišljanje. Ova boja simbol je introverta i sažetosti u komunikaciji. S druge strane, ljubičasta simbolizira eleganciju, lojalnost i ženstvenost. Ova boja dodaje osjećaj luksuza i povjerenja, ekstorvertiranosti, stvarajući uravnoteženost između introspekcije i vanjskog izražavanja.

Tipografija: Sofisticirana, čitka i ženstvena tipografija brenda odražava odvažnost i podršku. Izbor tipografije pruža osjećaj sigurnosti i samopouzdanja, potičući pojedince da istraže svoje izražajne potencijale.

Znak Eloquent Minds-a predstavlja kompleksnost ljudskog uma i misli koje se isprepliću. Simbolika sugerira proces pretvaranja zapetljanih misli u jasan i artikuliran razgovor. Prikazuje put od unutarnjeg do vanjskog izražavanja, podsjećajući pojedince na moć vlastitih riječi i ideja koje se mogu artikulirati uz pravilno vodstvo i jasne korake.

branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn

Jesi li spremna
osvojiti
vrh uspjeha?

...jer oblaci dolaze i odlaze, planine ostaju!