º portfolio • Logo i vizualni identiet

Orgula: Logo & vizualni identitet

U suradnji s brendom Orgula, oživjela sam vizualni identitet smještaja na Korčuli. Ova priča donosi izazove i uzbuđenje stvaranja identiteta za mjesto koje spaja tradiciju, suvremenost i hedonizam.

Orgula apartmani ne samo da nude udobnost i suvremeni luksuz, već gostima pružaju i autentično otočno iskustvo, iskustvo mirisa i okusa, iskustvo za sva osjetila. Od degustacije do izrade tradicionalnih korčulanskih delicija do šetnji otokom i berbe sezonskih biljaka, ovi apartmani daju svojim gostima jedno cjelovito iskustvo.

Jedan od izazova bio je različit način aplikacije logotipa na različite predmete unutar apartmana.

Inspirirana sam samim imenom brenda – “orgula”, nazivom za specifičnu vrstu masline. Logotip je izveden od kombinacije znaka i tipografije, na način da je slovo “O” pretvoreno u maslinu s decentnim listom te u nastavku dovršeno s “rgula”.

Boje su birane prema prirodnom okruženju apartmana i otočnog krajolika. Zemljani tonovi i maslinasto zelena odražavaju ljepotu maslinika i okoliša. Dosljednost boja, uzoraka i tipografije podigla je brend na višu razinu ugostiteljstva.

Vizualni identitet koji smo stvorili unio je profesionalnost i brigu o detaljima u svaki aspekt Orgula apartmana. Dosljednost i pažljivo planirani detalji stvorili su dojam profinjenosti, što je brendu omogućilo izdvajanje u konkurenciji.

Moja suradnja s brendom Orgula nije samo oblikovala vizualni identitet, već je i obogatila iskustvo gostiju. Kroz dosljednost, inspiraciju i pažljivo apliciranje (na tapete, ručnike, čak i na posteljinu), stvorena je autentična priča koja se odražava u svakom kutku Orgula smještaja, pružajući gostima nezaboravno iskustvo.

branding_logo_dizajn

Jesi li spremna
osvojiti
vrh uspjeha?

...jer oblaci dolaze i odlaze, planine ostaju!