º portfolio • FULL BRANDING PAKET • logo • društvene mreže • web

L.Design Interior Design: Logo & vizualni identitet, Web stranica

Kada se radi o dizajnu interijera, svaki detalj mora biti pažljivo promišljen i usklađen s vizijom i preferencijama klijenta. Upravo to je ono što L.Design nudi svojim klijentima – sveobuhvatne usluge dizajna interijera za privatne i poslovne prostore.

Klijentica, Lili, željela je da se slovo “L” i “D” (dizajn) uključi u logo brenda. Istodobno, željela je zadržati osobni pečat i eleganciju.

Kreativni proces započeo je s temeljitim istraživanjem i brainstormingom. Raspravljali smo o strategiji i konkurenciji na tržištu te definirali ono po čemu se L.Design izdvaja. Nakon toga, krenula sam u razvoj logotipa i vizualnog identiteta (definirala tipografiju, paletu boja, grafičke elemente i uzorke), a potom na dizajn web stranice. Novi vizualni identitet odražava je eleganciju, ženstvenost i jednostavnost.

Web stranica donosi sve bitne informacije: tko, što, usluge i mapu radova. Želja klijentice bila je da može sama podizati projekte i slati linkove klijentima na svoju mapu radova. Dizajn web stranice fokusira se na jednostavnost i funkcionalnost, nudeći intuitivno iskustvo pregledavanja i brz pristup informacijama.

PrijePoslije

Jesi li spremna
osvojiti
vrh uspjeha?

...jer oblaci dolaze i odlaze, planine ostaju!