º portfolio • Logo i vizualni identiet • Dizajn i izrada web stranice

Luca Apartments: Logo & vizualni identitet i Dizajn web stranice

Luca Apartments su luksuzni apartmani s pogledom na more u gradu Krku. Smještaju je dodijeljen sloganModern Elegance Traditional Warmth” koji odražava esenciju projekta, spajajući suvremeni luksuz s tradicionalnom toplinom.

Kao kreatori ovog Full Branding projekta, bili smo odgovorni za sve aspekte njegovog stvaranja, od logotipa i vizualnog identiteta, grafičkih tiskanih materjala do dizajna i izrade web stranice. Naša inspiracija proizašla je iz vanjske arhitekture smještajne jedinice. Dizajn odražava suvremenost i luksuznost, te osjećaj udobnosti i stabilnosti.

Riječi vlasnice apartmana nakon završetka suradnje: “Hvala ti za predivnu i produktivinu suradnju. Hvala ti što si uvijek bila spremna udvostručiti napore kako bi si osigurala uspjeh našeg cilja. Tvoja stručnost, entuzijazam i predanost su bili ključni faktori za postizanje preprofesionalnih rezultata. Hvala ti na tvojoj transparentnosti i otvorenosti koja mi je bila jako bitna i od prvog “susreta” sam znala – that’s my girl, she’s gonna rock it i nisam pogriješila. Du bist auf der Überholspur – ti si u brzoj traci!” Ladi, Luca Apartments

Svaki aspekt ovog projekta pažljivo je razrađen kako bi stvorio cjelovito iskustvo za goste apartmana.

Glavni element vizualnog identiteta čini tipografski logo, koji je oblikovan snažno i sofisticirano. Željeli smo da bude jasan, vidljiv izdaleka, ali istovremeno zanimljiv i autentičan.

Znak je inspiriran modernom arhitekturom u kojoj se nalaze apartmani i igrom svjetla i sjene na njenoj fasadi, što dodaje dodatni sloj dubine našem identitetu. Valovi suptilno opisuju otok i more, dok blago zaobljeni završeci doprinose osjećaju udobnosti i mekoće. Sve to zajedno stvara dojam pristupačnog luksuza i podsjeća na slovo “L” od “Luca”.

Web stranica predstavlja glavno mjesto na kojem gosti mogu saznati više o apartmanima i rezervirati svoj boravak. Kroz čisti dizajn, stranica odražava istu eleganciju i udobnost. Suptilno provučeni glafički elementi poput blago zaobljenih linija, valovima odvojenih sekcija, uzorcima u pozadini – vizualni identiet utkan je u svaki dio brenda.

 

branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn

Jesi li spremna
osvojiti
vrh uspjeha?

...jer oblaci dolaze i odlaze, planine ostaju!