Portfolio

Branding: Svakom loncu poklopac

Dizajn logotipa: svakom loncu poklopac

Vizualni identitet i logotip

Klijent: Svakom loncu poklopac

Godina: 2022.

Usluga: Izrada logotipa i brendiranje

Posebna priča za posebne brandove…

“Svakom loncu poklopac” je brand i profil hrabre mame jednog veselog dječaka. Dječaku je s 8 mjeseci dijagnosticiran je atopijski dermatitis zbog čega je godinama bio na restrikcijskoj prehrani. Njegova je majka provela sate u kuhinji i uspješno poklopila lonac svima onima koji su rekli da nikad ne bi mogli tako kuhati, svima onima koji su rekli da će dječak biti gladan i svima onima koji su rekli da će jesti stalno tri ista jela. Na Instagram profilu majka otvoreno priča i dijeli recepte prilagođene osobama koje su alergične ili intolerantne na određene namirnice. Recepti su namijenjeni svima koji imaju alergije, intolerancije na namirnice. Mame, bake, tate, strine, stričevi, vrtići koji se brinu o malim alergičarima. I svima onima koji žele isprobati nove recepte bez obzira imaju li alergije ili ne.

Misija “Svakom loncu poklopac” je demistificirati činjenicu da je prehrana s restrikcijama dosadna. Zahtjevna je, ali nije dosadna, baš kao i novi vizualni identitet.

Začini svoju priču!

Kao i šareni recepti, vizualni identitet odražava svojom razigranošću, dječjom naivom i bojama. Znak lonca i poklopca referira se na sam naziv brenda i zbog tih simbola ima status kulinarskog profila. Vizualni identitet je šaren i veseo zbog čega će privlačiti poglede, isticati se u masi kulinarskih profila.

Unutar ilustracije, složen je zaigrani kombinirani natpis “svakom loncu poklopac” koji se poput različitih namirnica nalazi u loncu, a zajedno tvore savršeno skladno jelo. Natpis je postavljen između lonca i poklopca, a poklopac koji se nalazi iznad i vizualno poklapa natpis odnosno namirnice držeći tako sve pod kontrolom.

“Od srca ti hvala što si dodala svoj začin mojoj priči. Svakom loncu poklopac nastavlja dalje rušiti barijere i kuhati s užitkom!” – Hvala tebi, Irena, na kreativnoj slobodi, a ako i tvom biznisu treba razigrani vizualni identite pogledaj što sve ulazi u start paket za male biznise !

Dizajn logotipa: svakom loncu poklopac
Dizajn logotipa: svakom loncu poklopac
Dizajn logotipa: svakom loncu poklopac
Dizajn logotipa: svakom loncu poklopac

jer oblaci dolaze i odlaze, planine ostaju!

Jesi li spremna osvojiti vrh uspjeha?

Jesi li spremna osvojiti vrh uspjeha?

jer oblaci dolaze i odlaze, planine ostaju!