º portfolio • web stranica

Klaić Boote:
Redizajn Web stranice

Dizajn profesionalne i moderne web stranice” donosi konzistentan vizualni identitet koji odražava suštinske vrijednosti tvrtke. Ova web stranica osmišljena je na način koji istovremeno privlači pozornost i olakšava korisnicima pronalazak ključnih informacija. Svaka komponenta dizajna pažljivo je prilagođena kako bi se stvorilo ugodno iskustvo za posjetitelje.

Središnja načela ovog dizajna mogu se sažeti u nekoliko ključnih točaka:

1. Vizualni identitet i jednostavnost: Dizajn web stranice odražava prepoznatljiv vizualni identitet tvrtke. Ključna značajka je jednostavnost koja olakšava korisnicima snalaženje i brzu navigaciju.

2. Istaknute ključne informacije: Stranica efikasno komunicira ključne informacije o uslugama ili proizvodima na jasan i koncizan način.

3. Tipografija: Moderna tipografija je pažljivo odabrana kako bi osigurala da informacije budu jasne i lako čitljive.

4. Paleta boja i emocije: Plava boja, koja dominira dizajnom, simbolizira povjerenje i pouzdanost, ključne aspekte uslužnih djelatnosti. Narančasta, kao Call to action boja, potiče korisnike na interakciju i akciju.

5. Elementi inspirirani morem: Prisutnost valovitih i zaobljenih elemenata donosi vizualni odraz mora i valova, stvarajući asocijacije na prirodnu okolinu. Ovi dizajnerski elementi dodaju dinamiku i osjećaj fluidnosti, što može biti povezano s osjećajem prostranstva i obnovom.

6. Uloga fotografija: Fotografije na web stranici prate paletu boja i temu, prenoseći atmosferu i osjećaj koji odražavaju prirodni elementi, poput mora.

Jesi li spremna
osvojiti
vrh uspjeha?

...jer oblaci dolaze i odlaze, planine ostaju!