º portfolio • Logo i vizualni identiet • BRENDIRANJE DRUŠTENIH MREŽA • WEB STRANICA

Panta Rei: Full Branding paket

Panta Rei je brend koji živi kroz filozofiju “everything flows” i predstavlja spoj psihologije i pokreta. Osnažuje tjelesno i mentalno zdravlje kroz: edukacije, radionice, online savjetovanja, treninge te posebnu uslugu “Walk and Talk”.

Riječi osnivačice: “Zamislite valove oceana – velike, snažne, neumoljive. Ti valovi su život, s vremenom nas nose i podižu, ali ponekad i potapaju, ostavljajući nas bez daha. Moja misija je naučiti klijente surfati kroz te valove, osnažujući ih kako bi se nosili s izazovima života.” Ivana H.

Objašnjenje vizualnog i verbalnog identiteta

Konceptualno bogat i slojevit, identitet kombinira elemente pokreta, valova i psihologije kako bi stvorio duboku vezu s filozofijom brenda.

Logo: Panta Rei predstavlja spoj tipografije i znaka. Tipografija se postupno sužava, stvarajući iluziju kretanja, dok se slovo “T+A” na kraju riječi “Panta” lagano pretvara u val koji prelazi u riječ “Rei”. Ovaj suptilan pokret simbolizira ideju kretanja kroz život.

Tipografija: Koristeći jednostavne, ali ritmične linije u tipografiji, Panta Rei stvara osjećaj kretanja i fluidnosti. Slova postupno mijenjaju debljinu, stvarajući iluziju pokreta, dok se “REI” pretvara u val, dodajući dinamičnost dizajnu.

Paleta boja: Inspirirana zalaskom i izlaskom sunca na horizontu – na valovima života. Odražava mirne tonove oceana i neba u zalazak. Ove nijanse pružaju osjećaj smirenosti i ravnoteže, istovremeno podsjećajući na povezanost s prirodom i unutarnjim mirom.

Dizajn web stranice i predlošci za društvene mreže odražavaju istu energiju i pretaču vizualni identitet.

branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn
branding_logo_dizajn

Jesi li spremna
osvojiti
vrh uspjeha?

...jer oblaci dolaze i odlaze, planine ostaju!