º portfolio • Logo & vizualni identitet

Macra Meva Design:
Redizajn Logotipa & vizualnog identiteta

Macra Meva DESIGN brend je koji se bavi izradom boho makrama, dekoracija za interijere, vjenčanja, evente u prirodi. Koriste se samo prirodni materijali zbog čega je paleta boja čitavog vizualnog identiteta nježna, zemljana, bež i nenametljiva, gotovo prozračna. Lagan Sans Serifni font dodatno doprinosi lakoći vizualne prezentacije brenda.

Prirodno i nenametljivo…

Dizajn vizualnog identiteta je proces stvaranja vizualne priče koja prenosi vrijednosti, misiju i estetiku brenda = vizualnu prisutnost koja prodire kroz sve aspekte poslovanja.

Kao fokusirani način izražavanja, umijeće macramea, vezivanja i preplitanja konopa, postalo je osnova za dizajn logotipa i vizualnog identiteta. Inspirirana ovim tehnikama, odabrala sam stilizirani čvor macramea kao središnji element. Ovaj čvor nije samo simbol vezivanja materijala, već i simbol povezanosti, kreativnosti i pažljivo izrađenog predmeta.

Kroz suptilno spajanje čvora s apstraktnim motivom lista, stvorio se spoj prirode i ručno izrađenih elemenata od prirodnih materijala. List simbolizira prirodu i organske materijale koji su u harmoniji s okolinom. Također, predstavlja rast, razvoj i potencijal.

Povezanost čvora macramea, apstraktnog lista i vizualnog identiteta osmišljena je kako bi se stvorila duboka i značajna priča, prenesena kroz svaki aspekt brenda.

dizajn vizitke: Gradenland
dizajn vizitke: Gradenland
vizualni identitet: gardenland
Dizajn ambalaže: šalica
dizajn promotivnog materijala: Gradenland
Dizajn radne odjeće: Gardenland

Jesi li spremna
osvojiti
vrh uspjeha?

...jer oblaci dolaze i odlaze, planine ostaju!