º portfolio • logo & vizualni identitet

Creatoris Interior Design:
Redizajn logotipa & vizualnog identiteta

Creatoris je studio za dizajn interijera. Osnovala ga je Zorana Najev u Šibeniku. Tijekom godina dizajn interijera postao je njezin stil života.

Creatoris nudi dizajn interijera stambenih objekata: od idejnog rješenja, preko izvedbenog projekta do ključa u ruke u on-line i off-line verziji. Također, nudi i uslugu dizajna interijera javnih i komercijalnih objekata.

U procesu dizajniranja interijera Creatoris je fokusiran na klijente, njihove navike, želje, interese, potrebe.

Dizajn s ljubavlju, dizajn koji dom čini domom.

Suvremena elegancija, udobnost, sklad, mir i funkcionalnost odlikuju dizajn Zorane Najev, kao i pažljivo birane boje, materijal i oprema kako bi se prostor maksimalno iskoristio.

Kod dizajna logotipa bilo je bitno znak sadrži slova ZN, inicijale dizajnerice interijera, osnivače Creatorisa. Znak je ukalupljen u jednostavni kvadratni prostor koji se referira na tlocrt.“NZ” kao inicijali imena i prezimena stopljeni su u jedan znak. Nakošeno N ili nakošeno Z, ovisno iz kojeg kuta se gleda. Elegantno, ženstveno, gotovo poletno pisano slovo “C” pleše i igra se unutar strogih linija prostora. Naglašava kreativnost, zanesenost dizajnerice.

Paleta boja odiše minimalizmom, čistoćom i toplinom, a polazi od tamno sivih preko bež prema zlatnim tonovima. Tipografija je profinjena i u skladu s jezikom brenda.

Jesi li spremna
osvojiti
vrh uspjeha?

...jer oblaci dolaze i odlaze, planine ostaju!