Portfolio

Dizajn web stranice: Škatula

vizualni identitet: gardenland

Web dizajn: Škatula slastičarna

Klijent: Škatula “Slatki okusi otoka Korčule”

Godina: 2022.

Stranica: www.skatula.hr

Slatki okusi u još slađem dizajnu!

Slatke tajne skrivaju se, ali i otkrivaju u poznatoj korčulanskoj slastičarnici Škatula. Škatula nastoji održati tradiciju izrade autohtonih korčulanskih i lumbarajskih delicija ne samo kroz proizvodnju već i kroz edukativne radionice izrade slastica.

Neodoljiv i samo njihov dizajn

Dizajn web stranice na jedinstven, moderan i jednostavan način prikazuje neodoljive okuse tradicije i predstavlja ih široj javnosti. Uspostavljen vizualni identitet valjalo je pretočiti i kroz dizajn web stranice – koja će pričati samo njihovu autentičnu priču! Ako i tebi treba dizajn web stranice koji je u skladu s identitetom tvog brenda, javi se i zajedno ćemo doći do najboljeg rješenja!

dizajn vizitke: Gradenland
dizajn promotivnog materijala: Gradenland

Odvaži se biti drugačiji!

Kako bi cijeloj priči dodali točku na i dizajnirala sam tri-fold informativni letak koji je u skladu s vizualnim identitetom slastičarnice, a u svoj dizajnu odražava forme postavljene na web stranici. Dizajn Facebook covera i šablona za društvene mreže dodatno je zasladio cijelu priču. Škatula je sada kompletirana i sa sigurnošću može osvajati vrhove! A ti?

Dizajn letka i pirprema za tisak: Škatula slastičarna
Škatula Facebok cover dizajn

jer oblaci dolaze i odlaze, planine ostaju!

Jesi li spremna osvojiti vrh uspjeha?

Jesi li spremna osvojiti vrh uspjeha?

jer oblaci dolaze i odlaze, planine ostaju!